Annonse

Konferansetips for barnehage og skole

Flere konferanser om utdanning og pedagogisk bruk av digitale verktøy seiler opp i nærmeste framtid:

  • Bergen: 25. og 26. oktober finner IKT-utdanningskonferansen sted i Bergen: Læring i et digitalt samfunn. For barnehagefolk tipses det om parallellsesjonene ”Barnet vil erobre den digitale verden”, ”Barnehagen som danningsarena” og ”IKT for dummies?”.
    Finn ut mer om IKT-utdanningskonferansen her.
  • Oslo: 8. november inviterer Forskningsrådet til nasjonal utdanningsforskningskonferanse i Oslo: Forskning om utdanning 2010 – Hva vet vi om god praksis i barnehage og skole? Konferansen er et samarbeid mellom programmene Praksisrettet FOU for barnehage, grunnopplæring og lærerutdanning. Her tipses spesielt for barnehagefolk presentasjonene om ”Lärnades mysterium i digitala tider” og ”Digitale objekters plass i barns sosiale og språklige danning i barnehagen”.
    Finn ut mer om hva man vet om god praksis i barnehage og skole her.
  • Tromsø: 30. november og 1. desember inviterer Senter for IKT i utdanningen til nasjonal konferanse i Tromsø: Digital kompetanse og læring. Her tipses det om barnehageworkshopen ”Hvordan kan vi bidra til å øke kvaliteten på språkopplæring i barnehagen med bruk av digitale verktøy?”.
    Les mer om Digital kompetanse og læring ved å klikke her.
Annonse
Skroll til toppen