Annonse

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Den Norske Kinokonferansen 2023

6. november, 2023 - 9. november, 2023

3000NOK-7000NOK

Den norske kinokonferansen 2023 – 6-9 november. Fredrikstad. Kinokonferansen finner sted i år i Fredrikstad på Fredrikstad kino. Konferansehotellene er Scandic Hotel Fredrikstad og Quality Hotel Fredrikstad. Henholdsvis en kort spasertur eller rett ved siden av Fredrikstad kino. Som vanlig vil det være godt profesjonelt innhold og sosiale hendelser. I tillegg til gode måltider i gode restauranter.

HOVEDDELEN AV KINOKONFERANSEN

Hovedkonferansen starter klokken 13.00 mandag 6 november. med en velkomsttale av Jørgen Stensland. Leder for kulturkomiteen, Grunde Almeland åpner deretter konferansen. Deretter vil det være et panel med politikere fra kulturkomiteen som diskuterer statsbudsjett og kinopolitikk. Foreløpig har vi Torstein Tvedt Solberg fra AP, Tage Pettersen fra Høyre, Åslaug Sem Jacobsen SP, Silje Hjemdal, Frp og Grunde Almedal fra Venstre.

Årets Key Note Speaker vil være Tonis Kiis fra Warner Bros i Hollywood som vi forhandlet med under den digitale utrullingen. Han vil snakke om strategier og status for Warner.

Deretter vil Nick Gault fra Coca Cola snakke om både kundereisen og arbeidet med grønne tiltak. Etter en kort pause så krysser vi fingrene for at Natalia Baydan fra Planeta Kino i Ukraina kommer seg ut av Kiev og til oss i Fredrikstad. Hun vil snakke om deres kinodrift i en veldig vanskelig situasjon.

Marius Øfsti vil snakke om sin doktoravhandling: Lokale distributørstrategier i et globalt filmmarked. Norge etter Netflix. Til slutt denne dagen tar Eirik Normann Hansen oss med på en reise gjennom den digitale og analoge kundereisen.

Middagen vil være på City Scene på Scandic hotel med musikalsk underholdning.

Tirsdag 7. november starter med vår Adm.dir Espen Pedersen, som skal snakke om statistikk og trender for kinoer i Norge. Han vil bli etterfulgt av Phil Clapp fra UNIC som vil snakke om hva som har skjedd i europeisk kino det siste året. Deretter får vi et segment om hvordan vi kan øke besøket på kvalitetsfilm i Norge. Gjennom et panel ledet av Martin Øsmundset.

Jenny Sidorova fra DX vil så snakke om Community Marketing. Hvordan kinoene kan oppnå tillit og drive engeasjement for kundene.

Så beveger vi oss over på reklamefilmområdet. Her snakker Christer Solberg fra Media Direct Norge, Julie Broholm Nielsen fra Capa og vi er har vært så heldige at lederen fra SAWA, Kathy Jacob fra Pearl & Dean i Storbrittania som vil snakke om reklame på kino fra et globalt perspektiv.

Etter en pause vil våre hovedsponsorer Filmweb snakke om nyheter og deres mangefasetterte virksomhet. Gavekort, kinoklubben og mer vil helt sikkert være gjenstand for presentasjon.

Etter en ny pause kommer Hans Petter Nygård Hansen for å snakke om Chat GPT og kunstig intelligens og hva dette vil bety for kinoene. Til slutt blir det et panel om stoler og seating ledet av Espen Pedersen, med Jean Francois Gaultier fra Encore, Thomas Pettersen fra Holmris/Formfunk og Torbjørn Hetland fra Skeie.

Etter dette blir det prisutdeling. Og våre sponsorer Sundlings vil stå for mingling og drinker. Middagen vil være på grunnmurede i Fredrikstad Festning.

Onsdag 10 november starter vi med resultatene fra en ny barne og ungdomsundersøkelse lagt fram av Berit Andersen fra NFI. Deretter blir det et panel ledet av Ivar Halstvedt med Berit Andersen fra NFI, Arild Kalkvik, Trondheim kino og Morten Christoffersen fra Nordisk Film Biografer. Dette skal dreise seg om økt besøk blant de yngste og integrering og mangfold.

Vi avslutter med et teknisk fokus for kinosjefer der først Mark Kendall fra Sharp-Nec vil snakke om bærekraft. Ørjan Taule fra Unique Digital Nordic om deres virksomhet overfor kinoen.. Tor Brede Michelsen fra Kinotech vil også presenterer firmaets satsningsområder og Wim Buyens, direktør fra Cinionic vil blant annet snakke om kinoteknologi og bærekraft. Til slutt avsluttes det hele med et innlegg fra en akustiker, Jarle Ellefsen som snakker om kinolyd.

KINOTEKNIKK OG DESIGN

Etter lunsj klokken 1430 onsdag starter det tekniske seminaret. Her presenteres først nye kinoprosjekter i Norge. Så blir det en korte innlegg fra Unique, Kinotech og Saa bra om deres virksomhet. Deretter snakker Jan Rasmussen fra Nordisk Film Biografer. Etter han kommer Peter Fanden og snakker om ombygging og vern av kinoer. To selskaper vil så snakke om deres virksomhet. Gerard Brower fra Procella og Anything. Det hele avsluttes med uhøytidelige «In the pub with Mike».

Middagen er på Beach Club som også er stedet for «konferansepub» hele uken.

Den siste dagen starter med et program laget av våre venner i CTC. Dette programmet er ikke sluttført i skrivende stund. . Så vil Stian Anderson fra Bravo snakke om skjermer og tilgjengelighet. Etterfulgt av Ørjan Taule som snakker om Rosetta Bridge ECO. Til slutt avslutter Robert Sigfusson den tekniske delen av konferansen.

Helt til slutt enkel lunsj og kaffe i foajeen.

 

Påmelding til konferansen her!

NB: spesialpris for hele kinokonferansen frem til 8.september!

 

REISEREGNING kinokonf 2023

Attachments

Detaljer

Start:
6. november, 2023
Slutt:
9. november, 2023
Kostnad:
3000NOK-7000NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://myevents.berg-hansen.no/eventportal/#/event/115772/published/8d03cb1fba83778f389277ef57eb24ae65ae9124

Arrangør

Film & Kino
Telefonn
22 47 46 22
Epost
jorgen@kino.no
View Arrangør Website

Sted

Fredrikstad Kino
Nygaardsgata 16
Fredrikstad, 1606 Norge
+ Google-kart
Annonse
Skroll til toppen