Annonse

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kinoseminar: Gjestereisen og Kino- og filmformidlingstrategi

20 august @ 16:30 - 18:00

Velkommen til kinoseminar i regi av Film & Kino på Quality Hotel Maritim, Caianosalen søndag 20.augsut kl 16:30. (varighet 1,5 time)

Gjestereisen

Dagens kinogjester stiller stadig større krav til kvalitet, komfort, servering, og til smarte og enkle løsninger for billettkjøp.

I løpet av seminaret ønsker vi å gi deltakerne bedre innsikt i hva som betyr mest for kinogjestene, hva som er viktig for å konvertere interessen for å gå å se en film på kino til et salg, og hvilke faktorer som betyr mest for å sikre gjenkjøp.

  • Ann-Kristin Hansen er Partner og Daglig leder i Kvesst AS som jobber med firmaer innenfor mange ulike bransjer med fokus på kunden og brukeren, hun vil dele av sin kunnskap og suksesshistorier fra kundereisen i andre bransjer samt dykke litt ned i den norske kinobransjen.
  • Marie Louise og Emil Mark Nørholm driver Atlas Biograferne i Danmark. Marie og Emil vil dele av sin erfaring om hvordan de lokalt arbeider frem konsepter, innredning, jobber med personalet/kultur, og aktiviteter/events på kino.

Regjeringens kino og filmformidlingsstrategi

  • Statssekretær Even Aleksander Hagen kommer for å gi kinoene en løypemelding om det pågående arbeidet med å utforme regjeringens nye Kino og filmformidlingsstrategi.

Aamot-statuetten

  • Film & Kino`s ærespris Aamot-statuetten deles ut til årets vinner.

 

Mer informasjon om dette og andre seminarer som finner sted under Den Norske Filmfestivalen finnes på festivalens hjemmeside: https://www.filmfestivalen.no/seminars

Detaljer

Dato:
20 august
Tid
16:30 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://www.filmfestivalen.no/seminars

Arrangør

Film & Kino
Telefon:
22 47 46 22
E-post:
jorgen@kino.no
View Arrangør Website

Sted

Haugesund
Haugesund, 5525 Norge + Google-kart
Annonse
Skroll til toppen