Annonse

Kinoene fornøyde med web og nyhetsbrev

Av 178 kinoer svarte 83 på undersøkelsen. Over 90 prosent bruker websidene 1-4 ganger i måneden eller oftere. Av disse bruker 53 prosent sidene ukentlig eller oftere. Med unntak av tre svar, oppgir samtlige andre at de er fornøyde med sidene og nyhetsbrevet. Kinosiden kommer ut som den mest benyttede siden. Deretter følger forsiden, tall og fakta, kinoteknikk, støtteordninger, om Film & Kino og barn og unge.

56 prosent leser alltid Film & Kinonytt når de mottar det. 37 prosent leser det som regel med en gang det kommer. Totalt er det over 90 prosent som raskt får med seg innholdet i nyhetsbrevet når det sendes ut.

Det var nesten ingen som benyttet anledningen til å komme med kommentarer. Dette tolker vi positivt.  Vi ønsker imidlertid å gjøre oppmerksom på at vi tilstreber oss å ha sider som fungerer greit for brukerne og at vi er mottakelige for løpende tilbakemeldinger. Vi har tidligere oppfordret kinoene til å melde fra om ting som skjer rundt om i landet. Vi ønsker å ha mer lokalt stoff på kinosiden, men vi har ikke anledning til å reise rundt. Men vi legger gjerne saker på nettet etter å ha mottatt bilder, en kort skriftlig informasjon eller en telefonsamtale.

For øvrig anser vi denne undersøkelsen som et internt arbeidsverktøy, men dersom noen av kinoene skulle ønske å se den, er det bare å ta kontakt. 

Annonse
Skroll til toppen