Annonse

Kurs i animasjonsfilm i Tromsø

Kurset finner sted torsdag 17. januar 2013, fra kl. 10.00 til kl. 16.00 i fylkeshuset i Tromsø.

Om kurset

Kurset, som er beregnet for lærere i grunnskole og videregående skole, skal bidra til å øke kunnskap om film anvendt i skolen. Kursholder er Bente Aasheim. Hun har animasjon som hovedtema i sine kurs. Kursdeltagerne skal gjennom en praktisk økt lære om ulike sider ved en animasjonsproduksjon; manus, storyboard, teknikker, materiell, animasjon, redigering, med mer. Kurset har en teoretisk økt som omhandler bruk av animasjon som læringsmetodikk i skolen.

Bente Aasheim har i over 12 år kurset lærere i hvordan de kan benytte animasjonsfilm som en læringsmetodikk i skolen. Hun har holdt kurs for lærere og elever via Film&Kino, Norsk filminstitutt, Kortfilmfestivalen, Den kulturelle skolesekken, Norsk kulturskoleråd og andre parter. Hun har også skrevet lærebok om temaet animasjon i skolen.

For mer informasjon om Bente Aasheim, se: www.animasjoniskolen.blogspot.no

Praktisk informasjon

Kurset i Troms har plass for 12 deltagere. Kursavgift er kr 200, inkludert lunsj og kaffe/te.

Deltakelsen skjer etter prinsippet ”først til mølla”, og påmeldingen er bindende. Bekreftelse på påmelding sendes ut etter påmeldingsfristens utløp. Kommunene må selv dekke reisekostnader og vikarutgifter.

Påmeldingsfrist: 1. desember 2012.
Påmeldingsskjema: https://response.questback.com/filmkino/2lpdsn7l31/

Ettersom det kun er 12 plasser, er det viktig at ingen plass står ubenyttet. Det er derfor mulig å overdra kursplassen til en kollega, men det skal likevel gis skriftlig beskjed til Troms fylkeskommune.

Kombinere kurs med filmseminar og filmfestinal

Kurset er lagt til Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF), og gjennomføres dagen før Film i sekken, det årlige filmseminaret for Den kulturelle skolesekken i Troms. Dette er gjort for å gi deltakerne mulighet til å kombinere kurset med filmseminar og filmfestival.

For spørsmål kontakt Marianne Linløkken, Troms fylkeskommune: 77 78 86 56/48 10 43 71/ marianne.linlokken@tromsfylke.no

 

 

 

Annonse
Skroll til toppen