Annonse

Amandusfestivalen

Filmkonferanse for de som jobber med film for – og med unge filmskapere
Filmkonferansen vil ta for seg dagsaktuelle tema omkring film for og med barn og unge, fra den politiske debatten og fra forskningsmiljøene. Det vil bli satt av tid til kollegial mingling og til å kunne se nominerte filmer til Amandusfestivalen. Dato for konferansen er 20. mars, og den finner sted på Radisson Blu Hotell i Lillehammer. Se program og påmeldingsinformasjon på Amandusfestivalens hjemmesider fra 18. februar.

Vi har også andre poster på programmet som passer godt for dere som jobber med unge og film. Blant annet har vi flere poster om hvordan å lykkes med film som yrke, et av disse holdes i samarbeid med Norsk filminstitutt, Medietilsynet kommer å forteller om det de jobber med, samt mange andre godbiter.

Festivalprogrammet
På Amandus får du over muligheten til å dra på kurs, seminarer og visning av ny norsk film laget for- og av unge filmskapere. På festivalen får du oppleve spennende møter mellom den profesjonelle bransjen og deg som ung filmskaper, for å inspirere, dele erfarnger og for å øke kunnskapen rundt de ulike temaene innenfor filmproduksjon. Gjennom over 100 ulike visninger, seminarer og kurs har vi noe for enhver!

Festivalen er 19.-21. mars.
Festivalpass for 3 dager koster kr 250.
Programmet legges ut mandag 18. februar.
Hjemmesiden vår er: www.amandusfestivalen.no

Vi gleder oss til å se dere på årets Amandus!

Følg også med på Amandusfestivalens nettsider og Amandusfestivalens facebook-side for å se hvem som vinner Amandusprisene 2013 .

Annonse
Skroll til toppen