Annonse

Sommerens markedskampanjer

Kinogaven
I juni er det mange lærere og barnehageansatte som får en velfortjent sommergave fra foreldregruppen, og mange ansatte som får en oppmerksomhet fra bedriften sin. Vi synes at et kinogavekort er en utmerket gave også i en slik anledning.

Kampanjeperioden vil være uke 21 og 22.

Det blir laget en 30 sekunders reklamefilm med 15 sekunders klipp fra The Great Gatsby. Visning er avtalt med Capa og Media Direct. Vi lager også pdf til plakat A3 samt digitale plakater i både høyde- og breddeformat. Bannerannonsering rettet mot målgruppen 30-45.

Om kinogaven.no
På kinogaven.no kan publikum velge hvilken kino de ønsker å kjøpe billetter til for så å bli sendt direkte til kinoens gavekortsalg på nett eller til en kjøpsløsning hos Filmweb. Dersom kinoen har den siste løsningen, blir det sendt en e-post til den adressen kinoen har oppgitt som mottaker, og kinoen må deretter effektuere bestillingen (sende ut gavekortene).

Kinoer som har gavekortsalg på nett via vanlig billettsystem, kan kostnadsfritt få lenket til sin løsning fra kinogaven.no. Ta kontakt med undertegnede dersom det er ønske om å implementere dette, eller dere er en ny kino som ønsker å være med på løsningen.

Film & Kino trykker gavekort til mindre kinoer som ikke produserer slike selv.

På www.kinogaven.no lenkes det også til www.norgesbilletten.no for kjøpere som ønsker et større antall billetter.

Kinosommer
Denne sommeren satser vi på en konkurranse på Facebook. Det er omtrent 150 kinoer som har sin egen aktive Facebookside. I tillegg er det noen kinoer som har grupper.

Gjennom Fanbooster utvikler vi en konkurranseapplikasjon som publiseres på kinoenes egen Facebookside og som har en unik url for hver kino. I tillegg vil applikasjonen ligge på kinosommer.no. Vi jobber med å skaffe en skikkelig attraktiv hovedpremie, mer informasjon kommer.

Kampanjens målsetning er økt oppmerksomhet rundt kinoen i skoleferien og flere relevante følgere til hver enkelt kinos Facebookside.

Som tidligere år tilbyr vi dere å kjøpe gode profileringsprodukter for å forsterke kampanjebudskapet; buttons, ballonger, penner og t-shirts. 

Vi trykker kampanjeplakater i størrelsen 70×100. Plakaten vil bli gjort tilgjengelig også i A4 på medieserveren.

Påmeldings- og bestillingsskjema sendes ut senere denne uken.

Mer informasjon om begge kampanjer kommer om kort tid per e-post. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om kampanjene!

Annonse
Skroll til toppen