Annonse

Datoer for høstens filmtreff

Høstens første filmtreff arrangeres vanligvis andre uke i oktober, men i år legges dette treffet til Bergen i forkant av den offisielle åpningen av BIFF – Bergen internasjonale filmfestival, 23. oktober. Den norske filmfestivalen i Haugesund rundes av for kinoenes del 21. august, og det er da naturlig å legge høstens første filmtreff over to dager i Oslo 23. – 24. september, midt imellom festivalene i Haugesund og Bergen. Det tradisjonsrike tredagerstreffet i desember starter som vanlig den første mandagen i den måneden.

Her er høsten 2013s filmtreffdatoer og steder:

Mandag 23. – tirsdag 24. september, Ringen kino i Oslo

Mandag 21. – onsdag 23. oktober, Bergen Kino

Mandag 2. – onsdag 4. desember, Nye Vika kino i Oslo

Vi setter stor pris på at Oslo Kino tilbyr Nye Vika Kino som arena for filmtreffet i desember. Hva kinoens navn blir er fortsatt hemmelig, men stedet blir stemningsfylt og inviterende og skal ha en stor bredde i kvalitetsfilm.

Hotellbestilling
Hotellene i Oslo har ofte fullt belegg. Vi anbefaler derfor at hotellbestilling gjøres allerede nå. I spalten til høyre er det peker til Film & Kinos hotellavtaler i Oslo for 2013. Informasjon om hotellbestilling i tilknytning til filmtreffet i Bergen følger senere.

Vi ser fram til en god filmhøst!

 

Annonse
Skroll til toppen