Annonse

Ressursgruppe på Facebook

Facebook har i Norge nesten 3 millioner brukere. Det er rundt 160 kinoer som har egne Facebooksider, og flere er også tilstede i andre sosiale medier som Instagram og Twitter.

Film & Kino har opprettet en lukket Facebookgruppe som heter Markedsføring i sosiale medier for kinoansatte. Dette er en ressursgruppe for kinoansatte som representerer kinoen i sosiale medier. Her er det fritt fram for å spørre om det man lurer på, som for eksempel: «Hvordan kan jeg lage en lovlig konkurranse på Facebook uten å bruke en tredjepartsapplikasjon?»

Vi vil også gjerne at dere lufter ideer og deler erfaringer.

Det vil legges ut relevante artikler, oppdaterte retningslinjer og gode råd og verktøy for å utnytte potensialet i kanalene enda bedre og optimalisere kinoens tilstedeværelse i sosiale medier. Vi håper på stort engasjement i gruppen og mer kunnskap om og bedre innhold i kanalene.

Ansatte som jobber med sosiale medier hos leverandører og filmbyråer er også velkomne til å søke om tilgang til gruppen.

Klikk deg inn på denne lenken og velg «Bli medlem av gruppen» oppe til høyre: https://www.facebook.com/groups/456291714463408/

Annonse
Skroll til toppen