Annonse

Dataspill, tidsbruk og verdikonflikter

Konkurransen «Problemet med problemspilling» ønsker å få frem ungdommens perspektiv på et tema som svært mange foreldre er opptatt av. Dette er derfor en enestående mulighet for ungdom til å bruke sine kreative ferdigheter for å fortelle om hvordan de opplever debatten og ikke minst om det å være en «gamer».

«Problemet med Problemspilling», som ble lansert i påsken under datatreffet «The Gathering», henvender seg til ungdom i hele Norge. Særlig de som har et lidenskapelig forhold til dataspill oppfordres til å delta, fordi dette er en konkurranse som gir nettopp de en mulighet til å snakke om hva de egentlig holder på med. Er storspillere spilleavhengig eller bare veldig engasjerte? Skriv en tekst, lag en film eller noe annet for å vise ditt syn på saken. Her er det bare kreativiteten som setter grenser for utførelse, utforming og innhold. 

Les mer om konkurransen her: http://n4f.no/konkurranse/

Konkurransen arrangeres av Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske fritidsinteresser (N4F) i samarbeid med Medietilsynet. Medietilsynet er rådgivende instans på dataspill og har gjennom flere år vært engasjert i arbeid rundt problemspilling. Medietilsynet har i denne sammenheng utarbeidet flere kompetansehevende tiltak slik som nettressursen www.problemspilling.no.

Annonse
Skroll til toppen