Annonse

Nettverksmøte for kunstnere i DKS

Fylkeskommunene i Region Vest samt Bergen kommune og Kulturrådet ved DKS-sekretariatet ønsker velkommen til nettverksmøte for kunstnere i DKS 10. september 2013 i Bergen. Dette er et heldags arrangement for kunstnere som er bosatt i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane. Møtet finner sted i Kalfaret Bryggerhus, Kalfarveien 76. Se mer informasjon på Kalfaret Bryggerhus.  

Hensikten med nettverksmøtet er å dele erfaringer på tvers av uttrykksformer, få faglig påfyll, utvide nettverket og bli inspirert. Det er ikke noe krav at man turnerer i sitt eget fylke, men man må ha turnert for DKS de siste årene, eller skal på turne dette eller neste skoleår.

Møtet starter kl. 10.00 og avsluttes kl. 17.00. 12 kunstnere presenterer sine prosjekter, fylkene og kommunene presenterer DKS-modellene i sin region, lærer og elever forteller hvordan det er å få besøk av DKS og det blir gruppediskusjoner om relevante temaer. Det blir anledning til å mingle og knytte kontakter. Det serveres mat og drikke.

Reisestøtte
Det er gratis å delta på nettverksmøtet. For kunstnere bosatt utenfor Bergen er det også mulig å søke reisestøtte fra sitt fylke. Søknad om reisestøtte må sendes innen 10. august til din DKS-kontakt i ditt fylke:

Hordaland: charlotte.espeland@hfk.no
Rogaland: kirsti.sandved@rogfk.no
Sogn og Fjordane: postmottak.kultur@sfj.no

Påmelding
Bindende påmelding innen 20. august, sendes til monica.hakansson@bergen.kommune.no.

For detaljert invitasjon og program, se denkulturelleskolesekken.no eller lenker til høyre på denne siden.

 

Annonse
Skroll til toppen