Annonse

Kinosommeren er her

Det er 102 kinoer som er påmeldt. Kampanjen går over ni uker, og hver mandag bytter vi film og spørsmål. Vi trekker tre vinnere ukentlig som får tilsendt norgesbillettkode på sms. Hovedpremiene ligger ute i hele perioden og trekkes ved kampanjeslutt. Vi har ni unike premiepakker, alt fra bootcamp sjekkeskole (Pornopung) til praksisdag hos Filmweb og abonnement hos fanbooster (The Internship) til skinnjakke (The Wolverine) og stor skolestartpakke (Monsteruniversitetet). Alle premiene ligger som delbare bilder i applikasjonen.

For kinoene som ikke har facebookside, men allikevel ønsker å tilby publikum muligheten til å delta i konkurransen, informeres det både på plakater og film om at man også kan delta på kampanjesiden www.kinosommer.no 

Materiell og annonsering

  • Mobilannonsering hos Filmweb og andre medier (tba)
  • Reklamefilm 30 sek med klipp fra Monsteruniversitetet. Avtalt visning med Capa og MDN gjennom sommeren. MP4, for bruk på skjermer og hos kinoer som har andre reklamefilmdistributører, ligger på medieserveren.
  • Plakater: Trykket 70×100, sendt ut sammen med profilartiklene. PDF og digitalplakat ligger på medieserveren.
  • Profilartikler: T-shirts, ballonger, buttons, penner og plakater ble sendt ut i uke 23. Dersom dere ikke har mottatt artiklene, så ta kontakt snarest og vi fremskaffer sporingsnummer.
  • Nettannonser og bilder til Facebook: Kommer om kort tid på Mediaserveren.
  • Domenet kinosommer.no: Lansert – første dag med spørsmål er 24. juni.

Applikasjonen er klar 21. juni, og instruksjoner sendes på e-post til deltakerkinoene. De sidene undertegnede er administrator for får appen lagt til automatisk, men må selv sørge for oppfølgingen gjennom sommeren.

Mer informasjon er sendt på e-post til kinoene. Ikke nøl med å ta kontakt om noe er uklart.

God kinosommer!

Annonse
Skroll til toppen