Annonse

Kinosommer

Vi minner om årets Kinosommerkampanje som startet 24. juni med applikasjon på facebooksidene til over 100 kinoer og på www.kinosommer.no.

Hver mandag bytter vi film. Kinoene har fått tilsendt et excelark med hver sin unike kortlenke til applikasjonen. Denne er det viktig å bruke i statusoppdateringene for synlighet og mulighet for deltakelse også fra mobil. Applikasjoner slik vi ser dem på facebook og på pc/mac, synes ikke på mobil.

Vi oppfordrer kinoene til å bruke plakatene som er tilsendt og materiellet som ligger på Mediaserveren i sin lokale markedsføring: https://media.filmweb.no/arrangement.aspx?fnum=69

Det legges også ut bilder til hver film som dere bruker i statusoppdateringene på facebook.

Ni hovedpremier og ukentlig trekning av kinobilletter
Det trekkes tre vinnere hver uke som får tilsendt Norgesbillett-kode på SMS. Den første ukens vinnere var Sonja fra Oslo, Henrik fra Tromsø og Anette fra Fredrikstad. Når vinnerne kommer til kinoene med koden på mobilen, må de som sitter i billettluka notere billettkoden og validere den på vanlig måte. Spør gjerne dersom noe er uklart.

Ved kampanjeslutt trekker vi vinnerne av de ni hovedpremiene. Jo flere ganger man deltar i konkurransen, jo bedre vinnersjanse har man på akkurat den premien man ønsker seg aller mest.

Ikke nøl med å ta kontakt om noe er uklart.

Fortsatt god KINOSOMMER!

 

Annonse
Skroll til toppen