Annonse

Kinodirektør

Vi søker en forretnings- og samarbeidsorientert toppleder med strategisk tilnærming, god kulturforståelse og kommersiell teft. Gjennom synlighet og engasjement samt kultur- og forretningsmessig kreativitet vil du bidra til at selskapet videreutvikles på en konkurransedyktig og lønnsom måte.

Sammen med selskapets ledergruppe forventes det at du utvikler og markedstilpasser virksomheten i tråd med bransjens muligheter og utfordringer. I tillegg får du et overordnet ansvar for å videreutvikle et av landsdelens mest populære kulturtilbud, og skape et godt arbeidsmiljø blant selskapets ansatte.

Vi tilbyr en sentral og synlig topplederrolle med store påvirkningsmuligheter i en kjent og anerkjent virksomhet med god økonomi og positivt omdømme. Arbeidsoppgavene vil være varierte og gi gode utviklingsmuligheter, både personlig og forretningsmessig. Konkurransedyktige betingelser.

Selskapets organisering gir godt grunnlagt for utstrakt samarbeid med et kompetent og erfarent lederkollegium i Farsund, Kristiansand, Grimstad og Arendal. Med et årlig besøk på 525.000 er Kino Sør en av regionens mest sentrale kulturelle bidragsytere.

Ring gjerne Stefan Jensen, tlf. 413 20 170, Frank Amundlien, tlf. 916 46 600 eller Espen Saga, styreleder Kristiansand Kino Holding AS, tlf. 958 29 852 for en uforpliktende og konfidensiell samtale. Les mer om muligheten eller søk stillingen via www.selectionpartner.no

 

Annonse
Skroll til toppen