Annonse

Kinobilletter til halv pris på kinoenes festdag

For både små og store er det premierefilmer på Den store kinodagen, med blant annet Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa som har førpremiere på de aller fleste kinoene.

Ringenes Herre-trilogien vises som nattkino flere steder, noe som kan være en fin oppladning til Hobbiten: Smaugs ødemark, som har premiere 11. desember.

Mange kinoer viser film i opp til halvannet døgn i strekk. Flere inviterer også til kinofrokost, popcornbading, ansiktsmaling samt mange andre leker og aktiviteter for store og små.

Kinofesten foregår over hele landet på Den store kinodagen 2. november. Kontakt din lokale kino for fullt program og oversikt over alle aktivitetene.

Se Facebook-siden for Den store kinodagen. Der ligger også oversikten over kinoene som deltar: https://www.facebook.com/Denstorekinodagen/info.

Åtte av Bygdekinoens spillesteder deltar også. Det er Evjemoen i Aust-Agder, Aure og Fiskå i Møre og Romsdal, Nesodden i Akershus, Ringebu i Oppland, Manger og Langevåg i Hordaland og Ramsund i Nordland.

 

Om Den store kinodagen
Den store kinodagen er et samarbeid mellom bransjeorganisasjonen Film & Kino, filmdistributørene og de lokale kinoene. Det ligger mer informasjon om filmene tilgjengelig på www.filmweb.no/denstorekinodagen. For lokalt program, kan den aktuelle kino kontaktes.

 

Annonse
Skroll til toppen