Annonse
Bilde fra Mysen filmfestival. Foto: MysenPosten.

Mysen Filmfestival ble nok en gang en suksess

– Det viktigste har vært møtet mellom filmskaper/ skuespillere og publikum, som vi flere ganger opplevde at skapte en nesten magisk stemning i kinosalen, sier Ellen Byng Strøm som er kulturkonsulent og kinoansvarlig i Eidsberg kommune.

Dette har også vært et meget vellykket arrangement over fire dager for byen Mysen og Eidsberg kommune. Festivalen har bidratt til bygging av godt omdømme for kommunen og byen, og Festiviteten kino har markert seg som en bærekraftig kino og fått mye oppmerksomhet i mediene, både lokalt og på fylkesplan.

– Det var også viktig for oss å ta godt vare på filmskapere/ skuespillere som besøkte festivalen, og de på sin side var overveldet over mottakelsen og stemningen besøket deres skapte, sier ildsjelen Byng Strøm.

Næringslivet og mediene har bidratt mye og det har også Eidsberg bibliotek og Medielinja på Mysen videregående skole. Men aller mest takker festivalarrangøren publikum for at dette ble så vellykket.

– De skapte til tider en helt euforisk stemning, både utenfor Festiviteten og inne i salen. Dette er noe alle i Eidsberg kommune og Mysen by ønsker å skape også neste år. Da skal enda flere være med på festen, sier primus motor for festivalen entusiastisk.

Se omtale i Mysenposten og på Facebook.

Annonse
Skroll til toppen