Annonse

Kinogavekort som konfirmantgave og sommergave?

I juni er det mange lærere og barnehageansatte som får en velfortjent sommergave fra foreldregruppen og mange ansatte som får en oppmerksomhet fra bedriften sin. Vi synes at et kinogavekort er en utmerket gave også i en slik anledning.

media.filmweb.no ligger det plakatfiler og annonser til nett og print til fri benyttelse. Vi ser også på muligheten for å oppdatere reklamefilmene fra siste års tilsvarende kampanjer.

Mer informasjon om materiell og markedsføring både til konfirmantkampanje og sommergave kommer på e-post og i neste nyhetsbrev.

Vi henstiller alle kinoer om å sjekke kinogaven.no, det er ytterst viktig for kundenes opplevelse av kinogaven.no at billettpris stemmer og at bestillingen går til riktig e-postadresse.

Om kinogaven.no
På kinogaven.no kan publikum velge hvilken kino de ønsker å kjøpe billetter til for så å bli sendt direkte til kinoens gavekortsalg på nett eller til en kjøpsløsning hos Filmweb. Dersom kinoen har den siste løsningen, blir det sendt en e-post til den adressen kinoen har oppgitt som mottaker, og kinoen må deretter effektuere bestillingen (sende ut gavekortene).

Kinoer som har gavekortsalg på nett via vanlig billettsystem, kan kostnadsfritt få lenket til sin løsning fra kinogaven.no. Ta kontakt med undertegnede dersom det er ønske om å implementere dette, eller dere er en ny kino som ønsker å være med på løsningen.

Film & Kino trykker gavekort til mindre kinoer som ikke produserer slike selv.

På www.kinogaven.no lenkes det også til www.norgesbilletten.no for kjøpere som ønsker et større antall billetter.

 

 

 

 

Annonse
Skroll til toppen