Annonse

Kosmorama jubilerer

I kjent stil starter vi mandagen med Kanonprisen – der feirer vi norsk film gjennom året som har gått og deler ut priser innen en rekke kategorier. Det er bransjen selv som nominerer sine kandidater. Nytt av året er at vi også har Filmwebs Kanonpris, der publikum kan gå inn og stemme på sin favoritt via deres og våre nettsider.

Tirsdag er Tusen bitar åpningsfilmen – dette er en spennende og engasjerende dokumentar om Bjørn Afzelius. Vi får møte mange av dem som stod han nær, blant de medvirkende er Mikael Wiehe og Åge Aleksandersen.

Kulinarisk kino er kinderegget for publikum som elsker film, mat og vin. I år har vi flere fristelser enn noensinne.

Onsdag viser vi Babettes gjestebud med påfølgende middag inspirert av filmen på Rica Nidelven hotel. Fredag viser vi Somme og holder vinkurs samme sted, og lørdag er det Chocolat og konditorkurs som står på programmet.

For barn i alle aldre har vi også et omfattende program, blant annet får de tjuvstarte festivalen lørdag 26. april, da viser vi Charlie og sjokoladefabrikken på sjokoladelageret til Nidar i u-båtbunkersen Dora. Nidar stiller selvsagt med godteri og overraskelser.

De første dagene av festivalen er det også filmtreff i Trondheim, så det vil være mulig å treffe mange kollegaer og kjente.

Det er mulig å kjøpe billetter til arrangementene som er omtalt her via våre nettsider. Fullt program slippes første uka i april.

Påmelding for bransje kan gjøres via denne lenken

Velkommen!

Annonse
Skroll til toppen