Annonse

Administrerende direktør

Vi er på jakt etter en erfaren og innsiktsfull leder som har kapasitet til å inspirere og utvikle en dyktig administrasjon og til å lede en krevende organisasjonsprosess. Vår nye administrerende direktør vil blant annet få ansvaret for arbeidet med å endre Film & Kino fra å være en kommunal organisasjon til å bli en bransjeorganisasjon.

Vi ser for oss at aktuelle kandidater har solid ledererfaring og dokumenterte resultater fra tidligere jobber. Bred samfunnsforståelse og politisk innsikt vil også bli tillagt vekt.

Ytterligere kvalifikasjoner:

  • Kunnskap om film- og videobransjen
  • Erfaring fra omstillingsprosesser
  • Gode engelskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Erfaring med å samarbeide med et styre
  • Ønske om å delta i det offentlige ordskiftet

Vi kan tilby et hyggelig og faglig spennende arbeidsmiljø. Film & Kino sitter i  lokaler i Filmens Hus i Dronningens gate i Oslo sentrum.

Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver hos Hodejegerne AS, Gro Møllerstad tlf. 915 59 752 eller styreleder Knut Even Lindsjørn tlf. 918 19 874.

Gå inn hos www.hodejegerne.no for å legge inn søknad og lese mer om stillingen.

Søknadsfrist: 5. mai.

 

Om Film & Kino
Film & Kino er en kombinasjon av medlemsorganisasjon for norske kommuner og bransjeorganisasjon for kino- og videobransjen. Organisasjonen, som ble stiftet i 1917 under navnet Kommunale Kinematografers Landsforbund (KKL), forvalter Norsk kino- og filmfond (NKFF) og driver i tillegg Bygdekinoen. Film & Kino har 17 ansatte i administrasjonen i Oslo og 16 maskinister i Bygdekinoen.

Annonse
Skroll til toppen