Annonse

Alternativ bruk av kinorommet

Nå foreligger rapporten Utviklingsmuligheter og alternativ bruk av kinorommet, som er utarbeidet til inspirasjon og videreutvikling for kinoene.

Bruken av alternativt innhold på kino er i sin spede begynnelse. Etter digitaliseringen av kinoene i Norge er mulighetene store for å utvikle stadig nye innholdsprodukter. Rapporten er en gjennomgang av hvilke muligheter som finnes for bruk av alternativt innhold på kino. Den gir en status på hvordan dette markedet ser ut i dag og hvilke muligheter arbeidsutvalget ser for fremtiden.

Last ned rapporten fra lenken til høyre på denne siden.
Den er også lenket opp under Digitalkino – lenker på kinosiden og Hurtigvalg – Digitaliseringen på hovedsiden.

Bakgrunn for rapporten
Under landsmøtet i Film & Kino i Fredrikstad den 2. juni 2013 ble det som følge av et forslag fra en av delegatene vedtatt at det skulle nedsettes et arbeidsutvalg for å se på utviklingsmulighetene, samarbeidsarenaer og alternativ bruk av kinorommet for interaktivitet, forskning og innovasjon.

Arbeidsutvalget har bestått av Arild Kalkvik, kinosjef i Trondheim, Oddbjørn Røys, kinosjef i Volda, Emil Bakke, førsteamanuensis ved avdeling for informatikk og medieteknologi, Høgskolen i Gjøvik og Birgitte Langballe, kommunikasjonssjef i Film & Kino. Kalkvik har ledet arbeidet og Langballe har deltatt som referent og rapportskriver.

 

 

 

 

Annonse
Skroll til toppen