Annonse

Kinosommeren

Det er rundt 90 kinoer som er påmeldt. Har du husket å melde på din kino? Vi har plass til noen etternølere.

Kampanjen går over ni uker og hver mandag bytter vi film og spørsmål. Vi trekker tre vinnere ukentlig som får tilsendt norgesbillettkode på sms. Hovedpremiene ligger ute i hele perioden og trekkes ved kampanjeslutt. Vi har ni unike premiepakker til filmene The Fault In Our Stars, Dragetreneren 2, Transformers: Age of Extinction, Dawn of the Planet of the Apes, Guardians of the Galaxy, Sex Tape, Børning, The Expendables 3 og Beatles. Alle premiene ligger som delbare bilder i applikasjonen.

Dersom kinoen ikke har facebookside, men allikevel ønsker å tilby publikum muligheten til å delta i konkurransen, informerer både plakater og film om at man også kan delta på kampanjesiden www.kinosommer.no 

Materiell og annonsering

  • Facebookannonsering
  • 2 x reklamefilm 30 sek med klipp fra Børning og Beatles. Avtalt visning med Capa og MDN gjennom sommeren. MP4, for bruk på skjermer og hos kinoer som har andre reklamefilmdistributører, legges på medieserveren.
  • Plakater: Trykket 70×100, sendt ut sammen med profilartiklene. PDF og digitalplakat kommer om kort tid på medieserveren.
  • Profilartikler: Disse skal være underveis. Dersom dere ikke har mottatt artiklene i midten av neste uke, så ta kontakt snarest og vi fremskaffer sporingsnummer.
  • Nettannonser og bilder til Facebook: Kommer om kort tid på Mediaserveren.
  • Domenet kinosommer.no: Første dag med spørsmål er 23. juni.

Applikasjonen er klar 20. juni og instruksjoner sendes på e-post til deltakerkinoene. De sidene undertegnede er administrator for får appen lagt til automatisk, men må selv sørge for oppfølgingen gjennom sommeren. Bilder og info ligger på medieserveren fra 20. juni slik at dere kan legge opp «scheduled posts» på Facebook for hele perioden.

Mer informasjon sendes på e-post til kinoene. Ikke nøl med å ta kontakt om noe er uklart.

God kinosommer!

Annonse
Skroll til toppen