Annonse

Lederskifte i Location

Martens forteller i en pressemelding at endringene i kinomarkedet, med blant annet nye eierkonstellasjoner, gjør at Location har lagt en ny strategi for selskapet. Location skal i første rekke forsterke sin spisskompetanse på innkjøp og logistikk. De mener dette vil gi samarbeidspartnerne økt lønnsomhet og konkurransekraft.

– Dette er en strategi som er riktig for selskapet, men ikke for meg personlig. Mine interesser går i litt andre retninger og da er vi heldige som har den kompetansen som nå kreves i selskapet fra før. Oddvar Engan kjenner markedet, leverandørene og kundene, sier Martens.  

Oddvar Engan ser fram til å lede Location videre framover.

– Vi skal være Norges beste på å utvikle kioskkonseptet og tilpasset dette til det lokale markedet. Vi vil fortsatt være en viktig samarbeidspartner og inspirator for alle som ønsker å skape en unik og selgende kinokiosk med fokus på riktige produkter, aktuelle konsepter, gode kampanjer, optimal innredning og salgsstøtte, sier han.

Engan mener innkjøp vil få ekstra stor strategisk betydning for Location og deres kunder. Grunnlaget for fortsatt suksess og lønnsomhet legges med gode innkjøp. Det gir et forsprang fra start som er vanskelig å ta igjen for konkurrentene, forteller den påtroppende direktøren, som mener dette gir store fordeler for kundene også.

Oddvar Engan tar over ledelsen av Location fra 1. oktober.

Annonse
Skroll til toppen