Annonse

Animasjonskurs i Oslo for lærere

Kurset holdes av Bente Aasheim som i over 14 år har undervist lærere i hvordan de kan benytte animasjonsfilm som læringsmetodikk for å nå kompetansemål i skolen. I dette arbeidet er mål innenfor flere fag involvert fram mot ferdig produkt, og det blir vist mange eksempler på oppgaver og elevarbeider. 

Kurset har lærere i grunnskolen som hovedmålgruppe, men barnehageansatte og lærere i videregående opplæring er også velkomne.

Aasheim har gjennom flere år holdt kurs for lærere og elever via blant andre Film & Kino, Norsk filminstitutt, Kortfilmfestivalen, Den kulturelle skolesekken og Norsk kulturskoleråd og har skrevet lærebok om temaet animasjon i skolen. Kurset er delt inn i en teoretisk del hvor metodikken blir gjennomgått og en praktisk del hvor deltagerne selv produserer en animasjonsfilm.

Denne gangen blir det benyttet iPad og animasjonsboks for iPad under kurset. Det er ikke behov for å ta med egne nettbrett.

Tid og sted
Det er to enkeltstående heldagskurs. Det første kurset arrangeres fredag 19. september og neste kurs arrangeres torsdag 9. oktober. Begge kursene varer fra kl. 10.00 – 16.00 og arrangeres på Filmens Hus i Dronningens gate 16 i Oslo.

Kursavgift
Påmeldingsavgiften er kr 200 og inkluderer lett servering og kursmateriell.

Påmelding
Deltakelsen skjer etter prinsippet først til mølla, og det er plass til 12 deltakere per kurs.
Meld deg på animasjonskurset her.

Les mer om Bente Aasheim og Animasjon i skolen her.

Annonse
Skroll til toppen