Annonse

Administrasjonssjef

Administrasjonssjefen rapporterer til administrerende direktør, og er direktørens stedfortreder. Administrasjonssjefen har den daglig ledelse og personalledelse for en avdeling som omfatter kinodriftseksjonen, regnskap, lønn og kontordrift.

Administrasjonssjefen er ansvarlig for rapportering, budsjettplanlegging, avtaleverk og er sekretær for styret.

Film og Kino ønsker kandidater som har erfaring og utdannelse fra økonomi og administrasjon, og det er en fordel med bransjekunnskap fra film og/eller kultur.

Kandidater til stillingen må ha ledererfaring, være gode relasjonsbyggere, målrettet og besluttsomme – og ha god gjennomføringskraft.

Stillingen lønnes etter avtale.

Mer informasjon om stillingen gis av adm. dir. Lene Løken, mobil 909 34 512, eller vår rådgiver hos Hodejegerne AS, Åge Petter Christiansen, mobil 900 99 800.

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes elektronisk via annonsen på www.hodejegerne.no.

 

Film & Kino er en kombinasjon av medlemsorganisasjon for norske kommuner og bransjeorganisasjon for kino- og videobransjen. Organisasjonen, som ble stiftet i 1917 under navnet Kommunale Kinematografers Landsforbund (KKL), forvalter Norsk kino- og filmfond (NKFF) og driver i tillegg Bygdekinoen. Film & Kino har 15 årsverk i administrasjonen i Oslo og 14 maskinister i Bygdekinoen. Organisasjonen endres i 2015 fra å være en kommunal organisasjon til å bli en bransjeorganisasjon.

 

Annonse
Skroll til toppen