Annonse

Velkommen til julebord

Vi starter med aperitiff og prisutdeling. Deretter blir det buffet med julemat hvor hver enkelt kan velge mellom pinnekjøtt eller ribbe/pølse/medisterkaker. Inkludert i prisen er også en akevitt og en øl eller to glass vin. Måltidet avsluttes med kaffe. Drikke utover det som er nevnt må betales av hver enkelt.

Prisen per kuvert er kr 600, som faktureres fra Film & Kino. Påmeldingen er bindende og fristen er søndag 23. november. Påmeldingslenken ligger her.

Adresse
Fillmkafeen, Filmens Hus, Dronningens gate 16.

Vorspiel hos SF
SF Norge inviterer til vorspiel kl. 1900 i sine lokaler i Dronningens gate 8.

 

Resultatet etter spørreundersøkelsen
 

I forkant av denne invitasjonen sendte vi ut en spørreundersøkelse for å få tilbakemeldinger på hvordan kinoene og videodistributørene/-forhandlerne vurderer julebordet. I overkant av halvparten av dem som mottok spørreundersøkelsen svarte. Av dem svarte ca. 60 prosent at de pleier å delta på julebordet og ca. 40 prosent at de normalt ikke deltar.

For første gang vet vi nå konkret noe om hva dere synes om julebordene. Kort oppsummert viser svarene fra dere som pleier å delta at 2/3 ønsker julemat fremfor en treretters middag. Det skorter heller ikke på betalingsviljen. 2/3 har krysset av for det dyreste alternativet, men her fordeler ønskene seg på julemat og treretters middag. Det er likevel slik at i den gruppen som ønsker julemat, så er det et flertall som foretrekker det som fremkommer i invitasjonen ovenfor.

Svarene fra dem som ikke pleier å delta på julebordet viser at ca. 33 prosent ikke deltar på filmtreffet, mellom 10 og 15 prosent synes det er for dyrt, mens de resterende velger å gjøre andre ting denne kvelden, både helt privat eller sammen med kollegaer.

Annonse
Skroll til toppen