Annonse

Lyset fra smart-telefonene sjenerer

Du har sikkert lagt merke til det selv, og kinoen din har antakelig også fått henvendelser fra publikum som irriterer seg over bruk av mobiltelefon inne i kinosalen under visning av film. Spesielt er lyset fra smart-telefonene sjenerende når publikum sjekker Facebook og annet mens de ser film.

Film & Kino oppfordrer derfor kinoene til å vise det som finnes av filmer med oppfordring om å slå av telefonen eller i hvert fall skru av lyden og legge den bort. Gjerne i kombinasjon med at billettøren holder et øye med salen.

Det er dessverre ikke så mange filmvarianter der det er fokus på at lyset fra smart-telefonen er sjenerende, kanskje ingen, men det vil forhåpentligvis komme. I mellomtiden har Trondheim kino sagt seg villig til å dele på de filmene de har utarbeidet for å minne om telefon, kasting av søppel, nødutganger etc. Filmene kan tilpasses den kinoen det gjelder mot at det betales for arbeid og bruk.

De fire nyeste ligger på Vimeo. De har passord «klapp»:

  • Supermann: http://vimeo.com/69459245
  • Fotballtrener: https://vimeo.com/69459244
  • Tegnspråk: https://vimeo.com/69459243
  • Psykolog: https://vimeo.com/69459242

Dette er lenken til flere av Trondheim kinos nyere filmer på You Tube

Ta kontakt med markedsrådgiver Moniqe Sjøberg i Film & Kino. Hun vil være behjelpelig med å lage en liste med interesserte og deretter forhandle pris med Trondheim kino og/eller byrået som har laget filmene.

Annonse
Skroll til toppen