Annonse
While We're Young

Filmtreff i Kristiansand

Per dato er følgende filmer aktuelle for visning:

Arthaus: Chihiro og heksene (8. mai) relanseres med norske stemmer. Får vi plass vil også Min lille søster og Sangen fra havet inngå i programmet. De vises på festivalen, men har ikke premiere før sent i høst.

Fidalgo: Sommer i Toscana (Short Skin) med premiere 8. mai konkurrerte både på Veneziafestivalen i fjor, og i årets Generation 14plus i Berlin.

Nordisk Film Distribusjon: Suite française (29. mai) med Michelle Williams og Kristin Scott Thomas.

Norsk Filmdistribusjon: Golden Globe nominerte St. Vincent (24. april), Noah Baumbachs While We’re Young (8. mai) med Ben Stiller og Naomi Watts og den omtalte australske komedien om tabubelagte seksuelle fantasier, The Little Death (10. juli).

SF Norge: Hot Pursuit (8.mai), kriminalkomedie med Reese Witherspoon og Sofia Vergara. Poltergeist (3D) 22.mai, nyinnspilling av grøsserklassiker. Karsten og Petra på safari (4. september). Vises nå i forkant av en skikkelig sommerkampanje (tilbys ikke Barnefilmfestivalen). Entourage (19.juni). Potensielt en av sommerens store filmer. Per dato er filmen ikke bekreftet for visning.

UIP: Pitch Perfect 2 (22. mai); ikke bekreftet for visning per dato.

Another World Entertainment: Oscarnominerte Mandariner (Tangerines) med premiere 12. juni.

Det blir etter planen Bransjeforum etter lunsj på onsdagen. Det blir også en presentasjon ved lunsjtid torsdag av Norsk filminstitutts kortfilmpakke Kult & kort 3 (nye norske kortfilmer for barn), til gratisdistribusjon for kinoene i sommer.

8. april sendes det ut en liste over filmer til filmtreffet; samme dag som fristen for bestilling av hotellrom til festivalpris. Da aktiveres også påmeldingen til treffet. 14. april sendes det ut et foreløpig program, og siste frist for påmelding til treffet er onsdag 15. april.
 

Barnefilmfestivalen

Barnefilmfestivalen inviterer til seks dager tettpakket med film for barn og unge, filmaktiviteter og sosiale arrangementer. Det er en ypperlig festival å ha med barn og familie.

Festivalen og Nordea inviterer festivalakkrediterte og filmtreffdeltakere til en hyggelig kveld med filmquiz, mat og drikke onsdag 22. april kl. 19.00.

Akkreditering og festivalinfo på barnefilmfestivalen.no.

Overnatting
Benytt det gode tilbudet på Hotel Norge:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 995
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 1 095
  • Ekstraseng kr 100 per seng

Hotellbestilling gjøres direkte til Hotel Norge, telefon: 38 17 41 19. E-post: ina.rismyhr@hotel-norge.no NB! Oppgi bookingkode: BARNEFILM

Tilbudet gjelder selvfølgelig også alle som deltar på filmtreffet. Frist for booking av hotellrom til festivalpriser er 8. april.

Festivalavgift
Kr 750 dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel.

Familiepakke
Familiepakken koster kr. 950 og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien fri adgang til alle visninger, samt morsomme arrangementer og aktiviteter.

Oppholds-/reisestøtte
I år tilbyr festivalen kun deltagere på filmtreffet støtte (etter gjeldene regler).

Aktuelle bransjearrangementer
Torsdag 23.4. kl. 18.00: FILMS ON THE HORIZON – presentasjon av kommende nordiske spillefilmer (med påfølgende mat & drikke).

Torsdag 23.4.:Dyreparken-by-night for ”bransjebarn” og familier.

OBS! OBS! Påmeldingsfrist festivalen er 8. april, og påmeldingsfrist filmtreffet 15. april.

Annonse
Skroll til toppen