Annonse

Dolby Atmos-seminar

Seminaret foregår i Tancred fra kl. 1000 til kl. 1600. Det er registrering og kaffe fra kl. 0930 i foajeen 2 etasje. Seminaret koster kr 500 inkludert lunsj og kaffe. Meld deg på her.

NFI:LAB og Norsk Filmlydforening inviterer til seminar hvor skandinaviske lyddesignere og miksere deler sine erfaringer med Dolby Atmos. Gjennom case studies av blant annet Wim Wenders Every Thing Will Be Fine og Christina Rosendahls Idealisten får vi et innblikk i hvordan regissørene har utnyttet Dolby Atmos som en del av historiefortellingen.

Dolby Atmos-seminaret retter seg spesielt inn mot regissører, produsenter, distributører og visningsarenaer, som gis en unik mulighet til å få en grundig introduksjon til Dolbys nye lydformat. Vi tror seminaret også er interessant for kinoene.

Dolby Atmos gir publikum et imponerende og omsluttende lydbilde ved å introdusere takhøytalere i kinosalen. Dette skaper et tredimensjonalt lydrom med en langt mer naturtro lydgjengivelse enn tradisjonelle surround-systemer, og åpner opp for nye muligheter i lydetterarbeid.

 

Seminarinnhold

  • Introduksjon av Dolby Atmos
  • Nye muligheter til å forsterke historien og filmens visjon
  • Cases studies – muligheter og utfordringer
  • Atmos-miks av to nye filmer
  • Paneldebatt med innspill fra salen

Klikk her for komplett program og påmeldingsinfo.

Annonse
Skroll til toppen