Annonse

Ny kortfilmpakke gratis til kinoene

Til sammen er det seks filmer med i pakken, og i år er det norsk animasjon som er tema. Filmene passer for hele familien, selv for de minste i følge med mamma eller pappa.

Det er klargjort tre DCP-er for distribusjon.

Om filmene
Filmer som er med i samlingen: Morgenfugl og Murmeldyr på vinterferie, regi: Annette Saugestad Helland, 8 min., Hermans hjerte, regi: Anne Kristin Berge, 8.17 min., Den magiske tiden, regi: Kine Aune, 9 min., Pontus og tryllestaven, regi: Morten Evelid 13.35 min., Bendik og monsteret, regi: Frank Mosvold, 10 min., Du velger selv, regi: Kajsa Næss, 15 min.

Informasjon om DCP-ene
Filmene ligger som enkeltstående DCP-filer og kan vises hver for, samlet eller man kan selv sette sammen et program som passer målgruppen. De tre første filmene som er nevnt iovenfor passer spesielt godt for de aller minste.  Filmene kan lastes opp på kinoens server og vises så mye og så lenge man ønsker.

Booking
Kontakt Ingrid Dokka, Norsk filminstitutt – ingrid.dokka@nfi.no – med ønsket visningsdato. Bookingen må skje via e-postadressen. Sommerens bookinger må skje innen 1.7.  Etter sommerferien kan det bookes fra og med 10.8 og frem til 1.10.

Annonse
Skroll til toppen