Annonse

Kinosommeren

Kampanjen går over ni uker og hver mandag bytter vi film og spørsmål. Jeg har tidligere sagt 8 uker og 8 filmer, men vi øker til 9 for å få med den norske ungdomsfilmen Dryads som har premiere 7. august.

Vi har fine premiepakker til filmene Terminator, Minions, Ted 2, Ant-Man, Paper Towns, Mission Impossible 5, The Fantastic Four, Dryads og Innsiden ut.

Man også kan delta i konkurransen via www.kinosommer.no.
 

Materiell og annonsering

  • Facebookannonsering
  • 2 x reklamefilm 30 sek med klipp fra aktuell film. Avtalt visning med Capa og MDN gjennom sommeren. MP4, for bruk på skjermer og hos kinoer som har andre reklamefilmdistributører, legges på medieserveren.
  • Plakater: Trykket 70×100, sendt ut sammen med profilartiklene. PDF og digitalplakat kommer om kort tid på medieserveren.
  • Profilartikler: Disse er i produksjon og skal være klare til utsending ca 10. juni.
  • Nettannonser og bilder til Facebook: Kommer om kort tid på Mediaserveren.
  • Domenet kinosommer.no: Første dag med spørsmål er 22. juni.

Applikasjonen er klar senest 19. juni og instruksjoner sendes på e-post til deltakerkinoene. De sidene undertegnede er administrator for får appen lagt til automatisk, men kinoene må selv sørge for oppfølgingen gjennom sommeren. Bilder og info ligger på medieserveren fra senest 19. juni slik at dere kan legge opp «scheduled posts» på Facebook for hele perioden.

Mer informasjon sendes på e-post til kinoene. Ikke nøl med å ta kontakt om noe er uklart.

God kinosommer!

Annonse
Skroll til toppen