Annonse

Årets heftigste kinolørdag

Det nærmer seg årets heftigste kinolørdag og vi gleder oss! De siste årene har besøket på Den store kinodagen ligget stabilt mellom 162 000 og 180 000, med unntak av kjemperekorden på hele 192 263 fra 2013. I 2014 var det 146 kinoer som arrangerte Den store kinodagen, i praksis alle kinoer med filmvisninger på lørdager. Besøkstallet var 179 091.

Den store kinodagen ble første gang arrangert i Haugesund i 1985. I 1986 kom det til flere vestlandsbyer og fra 1987 ble arrangementet landsdekkende.

Dagen markedsføres nasjonalt og har et solid budsjett også i år. Budskapet forsterkes i kinoene og i deres kanaler med blant annet reklamefilm på lerret, plakater, sosiale medier, bannerannonser på lokale nettsider og profileringsartikler som gensere, klistremerker, buttons og strøartikler.

Den store kinodagen er en festdag for publikum og ansatte med halv pris på kinobillettene og masse aktiviteter og moro. I år er det dessverre et unntak fra konseptet; det tillates ikke visninger av Spectre til halv pris.

I begynnelsen av september sender vi ut en e-post til alle kinoene med mer informasjon og påmeldings- og bestillingsskjema for plakater og profilartikler.

Følg oss på https://www.facebook.com/Denstorekinodagen

Annonse
Skroll til toppen