Annonse

KinoNor har valgt billettsystemet Dolphin

Dette er en løsning Aurora kino har hatt de siste fem årene og som Bergen kino har brukt i en årrekke.

– Det faktum at egne og andre kinoer i Norge har hatt lang og god erfaring med billettsystemet var av stor betydning for vårt valg, uttaler daglig leder i KinoNor, Arild Kalkvik. – Ved å velge felles billettsystem knytter vi kinoene i KinoNor ytterligere sammen med hensyn til å bygge kompetanse og erfaringer. Valget av Dolphin vil også gjøre det enklere for oss å se på spennende felles CRM-løsninger, legger han til.

Litt om selskapene
KinoNor består av Trondheim kino, Aurora kino og Edda kino.

Trondheim kino AS driver de største kinoene i Sør- og Nord-Trøndelag med et besøk på rundt 800.000 årlig. Selskapet driver to kinosentre i Trondheim og ett i Stjørdal.

Aurora kino IKS er en kinokjede i Nord-Norge som dekker de tre nordligste fylkene. Selskapet driver kinoer i Tromsø, Alta, Kirkenes, Vardø og Narvik med et samlet besøk på 367.000.

Haugesund kultur- og festivalutvikling KF eier og driver Edda kino, som årlig huser Den norske filmfestivalen. Edda kino har fem saler og et årlig kinobesøk på 186.000.

Samlet representerer KinoNor kinovirksomhet som omfatter 39 saler i åtte byer og et samlet besøk på over 1,4 millioner årlig. Dette tilsvarer en markedsandel på rundt 12 prosent.

Annonse
Skroll til toppen