Annonse

Den store kinodagen

Nok en gang kan publikum se fram til en dag med kinobilletter til halv pris og morsomme aktiviteter på feststemte kinoer.

Påmeldingsfristen var mandag 14. september. Produksjonen av reklamemateriell og profilartikler startet i midten av forrige uke. Ta kontakt så raskt som mulig dersom du ikke har rukket å bestille, så skal vi prøve å hjelpe så godt vi kan. Profilartiklene er klare for utsendelse ca. 9. oktober.
 

Produktoversikt

  • Trykte plakater 70×100, A3 + digitale filer.
  • Kort med skrapefelt – alle tall som slutter på 50 byttes inn i en fribillett til DSK.
  • Buttons 7,5 cm.
  • Klistremerker i to størrelser, 21×10 cm og 98×48 cm.
  • Ballonger, gull metallic og sorte.
     

Markedskampanjen

Den nasjonale markedskampanjen starter i midten av oktober. Det blir annonse på forsiden av avisen VG 29. oktober og 5. november samt bannerannonser på vg.no og VG mobil og betalt rekkevidde på Facebook.

Som vanlig vil kampanjesiden ligge hos Filmweb, og DSK-budskapet blir godt profilert i deres kanaler.

Kampanjemateriellet vil være tilgjengelig for nedlastning fra medieserveren/arrangementer.

En 30-sekunders reklamefilm med klipp fra Julekongen (som tilbys som førpremiere) vises på lerret i samarbeid med Capa og MDN fra 13. oktober. Denne gjør vi tilgjengelig både i DCP og Quictime på medieserveren.

Vi oppfordrer deltakende kinoer til å legge inn lenker til sine egne Facebooksider/arrangementer og/eller DSK-program på den nasjonale siden: http://www.facebook.com/Denstorekinodagen, samt fortsette det gode arbeidet med profilering i egne sosiale kanaler. Det er flere kinoer som har opprettet Fac ebookarrangement og fått stor deltakelse, i Oslo er det allerede 14 000 som sier de skal delta! 

Instagram: @kinoopplevelse #kinoopplevelse #denstorekinodagen.

 

Hvem blir Årets kino?

Kåringen av Årets kino gjøres på bakgrunn av kinoenes aktiviteter og resultater på DSK. Vi ber derfor om at dere dokumenterer dagen. Et standardisert rapportskjema ligger for nedlastning, se spalten til høyre.

Til vinnerne vanker det heder og ære samt pengepremier (kr 10 000). Prisene deles ut i forbindelse med filmtreffet i desember.

Lykke til med forberedelsene, og ta kontakt hvis noe er uklart!

Annonse
Skroll til toppen