Annonse

Ny kinosjef i Narvik

Renèe Bjørstad 39 år og fra Narvik. Hun er i dag bosatt i Narvik, men har tidligere bodd en årrekke i Oslo. Hun arbeider i dag for Ofoten Friluftsråd, som ansvarlig for #nattinaturen for de 12 medlemskommunene. Renèe har Bachelor i Kultur og Ledelse fra Handelshøyskolen BI, og bred arbeidserfaring fra kulturbransjen, reiseliv, samt kommunal og statlig sektor. Hun har blant annet vært tilknyttet Narvik kommune, Vinterfestuka, Kultur- og kirkedepartementet og Film fra Sør i ulike produsentoppdrag.

– Vi er svært glad for å få Renèe med på laget som vårt nye ansikt utad i Narvik, og har stor tro på at hun kan være med å bidra til å løfte kinotilbudet i Narvik ytterligere selv om kinoen står overfor en rekke utfordringer, blant annet med et stadig tøffere konkurransebilde og et kinoanlegg som dessverre begynner å preges av tidens tann, sier Geir Martin Jensen, aministrerende direktør i Aurora kino IKS. 

Jensen takker samtidig avtroppende kinosjef Roger Martinussen for iherdig og god innsats for kinoen i Narvik gjennom en årrekke.

Annonse
Skroll til toppen