Annonse

Julegaven som passer for alle

Reklamefilmen med klipp fra Solan og Ludvig – herfra til Flåklypa vises via Capa og MDN. Annonseperioden er uke 49 og 50. Ta kontakt dersom din kino ikke selger kinogavekort og derfor ikke ønsker å vise reklamefilmen på lerret, eller har laget egen reklamefilm.

Praktisk informasjon om kinogavekort
kinogaven.no kan publikum velge hvilken kino de ønsker å kjøpe billetter til, for så å bli sendt direkte til kinoens gavekortsalg på nett eller til en kjøpsløsning hos Filmweb. Dersom kinoen har den siste løsningen, blir det sendt en e-post til den adressen kinoen har oppgitt som mottaker, og kinoen må deretter effektuere bestillingen (sende ut gavekortene). Det er utrolig viktig at kinoene som har kjøpsløsningen hos Filmweb sjekker at det er rett person som mottar bestillingen og at prisen stemmer.

Kinoer som har gavekortsalg på nett via vanlig billettsystem, kan kostnadsfritt få lenket til sin løsning fra kinogaven.no.

Endringer og nye kinoer meldes inn til jorgen@kino.no innen 25. november.

Annen praktisk informasjon
På medieserveren under ”Arrangementer”/”Kinogavekampanje jul” ligger digitale plakater og bannerannonser til bruk lokalt.

Film & Kino har ferdigtrykte gavekort til kinoer som ikke produserer selv, ta kontakt for å få slike tilsendt.

Ta også kontakt hvis du lurer på noe vedrørende kinogaven.no eller er en ny kino som ønsker å være med på løsningen.

Annonse
Skroll til toppen