Annonse

Påmelding til filmtreff i Tromsø

Filmtreffet starter i Aurora kino tirsdag 19. januar kl. 10.00 med et Bransjeforum etter lunsjpausen den dagen, og går fram til kl. 17.00 dagen etter. Det blir vist ca. 14 filmer parallelt i to saler, og per dato er disse tilbudt treffet: Det som en gang var (18.03, Arthaus), El Clásico (udatert februar, Euforia), Markedets lov (18.03, Fidalgo), Carol (11.03, Norsk Filmdistribusjon) og Love (3D) (05.02, Another World Entertainment). Det er også en rekke filmer i kinodistribusjon i festivalprogrammet.

For deltakere på filmtreffet kan TIFF tilby festivalakkreditering til kun kr 450. Følg med på TIFFs nettsider for oppdatering på program og seminarer under festivalen.

Ved å bruke påmeldingsskjema på denne linken kan du:
– Registrere deg til filmtreff
– Registrere deg til filmtreff + akkreditering til TIFF (kr 450)
– Bestille hotell
– Få hjelp til flybooking

MERK: Gjennom påmeldingsskjema får du tilbud om en gunstig hotellavtale med Clarion Hotel The Edge: Enkeltrom til kr. 1.040 per natt. Dette tilbudet står til 4. januar.

Ellers er påmeldingsfrist for deltakelse på TIFF 8. januar, og for deltakelse på kun filmtreff 16. januar. Det sendes ut et foreløpig filmtreffprogram tirsdag 12. januar.

Ved spørsmål vedrørende TIFF er det bare å ta kontakt med festivalkoordinator Anna Hald, Anna@tiff.no.

Velkommen til Tromsø i januar!

Annonse
Skroll til toppen