Annonse

Viktig informasjon fra Kinoklubb Norge

Lanseringsdato og kampanje
Nettsiden www.kinoklubb.no åpner opp for innmelding av medlemmer fra 1. februar. Fra uken etter starter lanseringskampanjen, som i noen medier skjer i samarbeid med åpningsfilmen Birkebeinerne. Dette gjelder TV-spottene på TV2, utendørs/boards-kampanjen og kampanjen på aftenposten.no. Her er et budskap om Kinoklubben inkludert i Birkebeinernes annonser. Kinoklubben kjører egen kampanje blant annet på P4, kino (MDN), Aftenposten avis, -mobil og –tablet, A-magasinet og diverse uke-/månedsmagasiner som Tara, Kamille, Hjemmet, Norsk Ukeblad med flere. I tillegg til på Aftenpostens digitale flater blir det også massiv digital kampanje blant annet på klikk.no, Facebook, Google og YouTube.

Filmene for våren 2016
Vårens filmprogram er klart, og man kan lese mer om dem på www.kinoklubb.no (NB! Dette er foreløpig en midlertidig informasjonsside)

For å få til kabalen med variasjon i sjanger og opprinnelsesland samtidig med optimal spredning av premierer utover vårsesongen, har Kinoklubben landet på fire filmer i stedet for tre. Dermed blir det sju filmer dette første året, for det skal fremdeles velges tre filmer for høstsesongen også. Mer informasjon om dette kommer i forbindelse med lanseringen.

Meld fra nå om kinoen din skal være med i Kinoklubb-ordningen
Alle kinoer med kjedetilknytning har direkte kontakt med Kinoklubben, men alle andre kinoer må selv melde fra om de ønsker å være med i ordningen. En liste over alle deltakende kinoer vil ligge på nettsiden, slik at publikum kan sjekke om deres lokale kino er med før de eventuelt melder seg inn. Derfor er det viktig at denne listen er komplett og riktig.

Frist for å melde fra er 15. januar. Meld fra snarest på kinoklubb@filmweb.no.

Listen med oversikt over kinoer som per i dag er med, ligger under Aktuelle lenker.

Annonse
Skroll til toppen