Annonse

Kinoseminar under Kosmorama

Film & Kino har i sin nye rolle som rendyrket interesseorganisasjon for kinoene forsøkt å sette fokus på arrangementer som kan være samlende og opplysende for kinobransjen. I den sammenheng har vi startet opp en serie regionale seminarer som vi håper kan være interessante for kinosjefer i regionen. Det første i år ble arrangert i Tromsø for de nordligste fylkene. Det neste vil bli arrangert 9. mars under Kosmorama for Midt-Norge.

Første tema er aktuelle kinoproblemstillinger fremover. Her vil Film & Kinos direktør Guttorm Petterson snakke om kinoenes utfordringer den kommende tid. Litt om Film & Kinos situasjon. Høring av forskrift for ny filmlov vil bli diskutert. Samt tema som søking av midler for kinobransjen og filmleieforhandlinger for mindre kinoer.

Neste tema er kinoteknikk og statistikk. Her vil først seniorrådgiver i kinoteknikk og design, Rolv Gjestland, snakke om veien fremover og om kinoteknikk i årene som kommer. Deretter vil seniorrådgiver i statistikk og analyse, Ingar Johansen, sammenligne kinotall fra Midt-Norge og resten av landet.

Siste tema er kiosk og trailering. Først vil Christian Heger fra Location snakke om trender innen kioskdrift. Deretter vil Nina Tryggvadottir fra UCS ta opp temaet trailerkjøring på kinoene. Til slutt blir det oppsummering og spørsmål.

Fullt program ligger under aktuelle lenker til høyre på siden.

Det vil bli servert lett lunsj til de påmeldte og det vil bli gitt reisestøtte. Håper så mange som mulig har anledning til å være med. Dette er et lukket seminar for kinoene.

Annonse
Skroll til toppen