Annonse

CineEurope 2016

På mandagen arrangeres tre seminarer, et teknisk seminar vedrørende «Light Field Cinema», presentert av ICTA.  Fremtidens kino, en rundebordsdiskusjon, der man forsøker å se inn i krystallkulen i forhold til hvordan kinobransjen vil utvikle seg i fremtiden. Videre et seminar om viktigheten av bruk av data i forhold til å kartlegge publikum. Senere på dagen er det presentasjoner av kommende filmer fra Dreamworks, StudioCanal, Mr. Smith Entertainment og Warner. Vi får også CineEuropes åpningsseremoni med innlegg fra Robert Sunshine og UNICs leder Phil Clapp.

Tirsdagen begynner også med en rundebordskonferanse kalt «Rebels with a cause». Her vil det bli fokus på konsumentopplevelser, med Coca-Cola som moderator. Videre en presentasjon av Universals kommende filmer. På tirsdag åpner også utstillingen på «Trade Show Floor». Inne på utstillingsområdet blir det så ICTAs fokusprogram. Her er det liten plass så interesserte bør komme tidlig. Program inneholder blant annet oppdatering om laserteknologi og måling av akustikk i kinosaler. På kvelden presenterer Fox sitt program for høsten og vinteren.

Onsdag 22 juni begynner med det tradisjonelle Coca-Cola seminaret ledet av norgesvennen Corinne Thibaut. Coca-Cola har naturligvis fokus på «retail» salg av brus og i noe mindre grad kioskvarer. Vi får presentasjoner av de kommende titlene til Lionsgate og Paramount. Etter lunsj blir det en presentasjon av «EventCinema», det vi tidligere kalte Alternativt innhold. Deretter et seminar vedrørende nye modeller for å øke besøket på kinoene. På kvelden presentasjon av «Line-up» for Disney og Sony!

Torsdag 23 juni er siste dag på konferansen. Dagen begynner med nye ICTA fokus-seminarer på utstillingen. Design av kinosaler og kinoseter står på programmet denne gangen. Det blir filmvisning fra Lionsgate, samt presentasjon av produktene til UniFrance. Det blir en visning av «The Big Friendly Giant» før det hele rundes av med den avsluttende prisutdeling og fest.

Alt tyder på at CineEurope også i år vil bli være svært interessant for kinoene i Norge.

Annonse
Skroll til toppen