Annonse
Den store kinodagen 2016

Materiell til DSK

De fleste som skal delta på DSK 2016 har lagt inn sine bestillinger. Det har vært en litt annen måte å bestille på enn tidligere. Årsaken til at bestillingene er lagt om skyldes mindre mannskap og flere oppgaver på de som er igjen. Det har vært mange spørsmål og vi håper dere har fått svar på de fleste.

Noen priser på produkter har vært dyrere enn hva vi har vært vant til, det skyldes at det totale opplaget har gått ned. Digitale plakater vinner terreng og gjør at det blir mindre papir, de som fremdeles har behov for papir må dessverre svi for at vi i skrivende stund ikke oppnår en degressiv pris på plakater. Det telles opp om noen produkter må utgå grunnet færre og lave bestillinger på antall, men det må vi få komme tilbake på etter opptelling er foretatt.

dsk.jpg

Gullbillett og Program

Det som har møtt respons er blant annet ”Gullbillett” og ”Program” – Gullbilletten som er tenkt å brukes som en ”mandel i grøten” – den heldige finner på en forestilling kan bytte denne i en ekte billett etter filmen. Det er med på å skape gjenbesøk – trolig flere solgte billetter.

Brosjyren der kinoen kan fylle inn programmet for DSK har også fått hyggelig oppmerksomhet, denne er tenkt distribuert til publikum i forkant og brukes som en opplysning over tilbudene under selve dagen. Mange vil oppbevare programmet som en ”trigger” på filmer de ikke fikk med seg, men som man ønsker å se senere.

Når du leser denne oppdateringen på FK-Nytt er det ikke for sent å etterbestille ”Gullbilletten” og Brosjyren/Programmet, for det produseres heldigvis ikke i Kina, men lokalt. Send en mail til support@c3d.no dersom du ikke har fått bestilt Gullbillett eller Program-brosjyre.

 

Mediaserver og sosiale medier

Medieserveren er oppdatert med materiell for DSK av Filmweb, her ligger digitale plakater og annet DSK-materiell.

Sosiale medier vil starte promotering av DSK ca. 20 oktober.

Vi er sikre på at DSK også i år blir en suksess og ønsker dere lykke til.

wkdsknf3.jpg 

Annonse
Skroll til toppen