Annonse
Nordisk Film Kino Awards

Nordisk Film Kino Awards 2016

For tredje året på rad arrangerte Nordisk Film Kino mandag 16. januar Nordisk Film Kino Awards på Vika kino, en intern prisutdeling der kinokjeden samler mange av sine ansatte fra kinoer over hele landet for å kåre de aller beste prestasjonene i året som er gått.

Årets salgsavdeling 2016:

Løvenvold kino ble kåret til årets salgsavdeling for 2016. De har veldig begrensede salgsarealer i et vernet lokale, men allikevel har de klart å øke snittsalget i kiosken med 10% i 2016. Dette har de klart ved hjelp av hardt arbeid og målrettet mersalg av kampanjeprodukter.

 

Årets ansatt 2016:

Fredrik Svines fra Kilden Kino ble kåret til Årets ansatt 2016. Han er en rollemodell for mange av sine kollegaer og er ofte i sving også på andre kinoer for å finne løsninger på en utfordring, eller gi opplæring. Han har gledelig reist til både Ålesund, Horten, Hønefoss for å bidra med sin kompetanse. Det har tidvis vært store utfordringer med enkelte av projektorene på hans kino, og årets ansatt har ofret mye av sin fritid til å finne løsninger i samarbeid med support. Som regel ligger han et hestehode foran med å finne løsninger- fordi han er genuint interessert og fordi han ikke gir seg før løsningen er på plass.

I tillegg til å være teknisk god, har han vist flere eksempler på å håndtere både gjester og kollegaer på et høyt 5’er nivå. Han ser alltid etter løsninger som dekker gjestenes behov, og med glimt i øyet er han en god kollega.

 

Årets markedsaktivitet 2016:

Asker kino fikk prisen for årets markedsaktivitet 2016 med sitt premierearrangement på Børning 2. Noe av det som var unikt med dette arrangementet var bruken av Facebook live under hele arrangementet, samt dimensjonene arrangementet hadde i lokalsamfunnet. Når en kino utenfor Oslo på egenhånd kliner til med et arrangement på en norsk film som setter den offisielle norske premieren i skyggen, da er det vanskelig å komme utenom en nominasjon på Nordisk Film Kino Awards. Asker Kino kjørte på med børneshow i Asker sentrum, bilutstilling foran kinoen, og alle salene var fulle i anledning festvisning av Børning 2! De hadde stor fint besøk av regissør og manusforfatter til filmen, Hallvard Bræin. Han fortalte om filminnspillingen til gjestene i foajèen før de gikk inn for å se filmen. Som nevnt gjennomførte kinoen på egenhånd blandt annet livesending av børneshowet på Facebook siden til Asker kino, og på forhånd markedsførte de en hel del på Instagram kontoen og Facebook sidene til Asker Kino. Flere av de ansatte var med på å dele arrangementet i sosiale medier – slik at vi kunne nå ut til flest mulig. Kinoen opprettet samarbeide med Radio Norge – Morgenklubben med Loven og co der eventet ble markedsført på nasjonal radio i hele 2 uker før festvisningen.

På bilutstillingen utenfor Kinoen hadde de fått inn hele 5 av bilene fra filmen som gjestene kunne prøvesitte og se nærmere på.

Kinoen hadde en god gjeng på jobb den lørdagen, slik at gjestene møtte fulle popcornskap og rene gulv. Det var ikke 1 sete ledig denne lørdagen og det var utrolig god stemning blant alle våre gjester og de ansatte. Totalt denne helgen solgte  Asker kino over 2000 billetter til Børning 2, og det anslås at det var rundt 5000 mennesker som så på børneshowet de hadde i Asker Sentrum.

 

Årets gjesteopplevelse 2016:

Verdal kino ble kåret til årets gjesteopplevelse etter å ha scoret 100% på hele 9 av 12 målinger i 2016 og 95% på de 3 andre målingene. 3 ganger har de også blitt hedret for å ha gitt det lille ekstra som har gitt gjesten en god 5er opplevelse. Innstillingen til de ansatte og deres leder på kinoen til å gjøre alt de kan for at alle deres gjester skal føle seg spesielle kan merkes når man går inn døren på kinoen. Dette gir seg også utslag i meget godt arbeidsmiljø og topp motiverte medarbeidere. Eli Røthe har sammen med sine ansatte nok en gang gjort en formidabel innsats og troner igjen øverst på ligatabellen for Mystery Shopper i 2016.

 

Årets leder 2016:

Julie Elvestad fra Colosseum kino fikk prisen årets leder. Årets leder praktiserer og kommuniserer Egmonts verdier; ”Rummelig”, ”Passion” og ”Ambition”, som om det skulle ha vært hennes leveregler heter det i nominasjonen.

Hun er dyktig til å kommunisere med alle sine medarbeidere. Hun er en god lytter, og hører alltid på medarbeiderne når de kommer med ulike forslag. Hun er også åpen og forståelsesfull, noe som gjør det veldig behagelig og jobbe sammen med henne. Om hennes kollegaer har en dårlig dag, eller er ukomfortabel med noe, så er det bare å ta en prat med Julie. Hun er alltid fleksibel og kommer med forslag og justeringer for å øke arbeidsgleden. Hun er en leder som er godt likt av alle, en medarbeiderne kan stole på.

Julie ønsker alltid å levere høy grad av service og god kinoopplevelse. Hun er lidenskapelig opptatt av filmer, og hennes mål er alltid å bringe kino- og filmopplevelsen til det neste steget. På alle premierer gjør hun absolutt alt hun kan for å optimalisere kundeopplevelsen ved å ha fokus på vår visjon: ”We Bring Stories to Life”. Hun gjør grundig forarbeid og er på utkikk etter pynt og stæsj flere uker i forveien.

 

Årets kinogjest 2016:

Arild Granvang Antonsen er en person som går mye på kino og har det som hobby. Derfor er det ikke overaskende at han har et solid platinum medlemskap i Kinopluss, og er en av våre aller hyppigste kinogjester. Kinosjefen i Horten forteller at han er innom inntil flere dager i uken, både for å se film, og hver tirsdag kommer han for å kjøpe billetter til filmer som har premiere samme uken. De ansatte på Horten Kino mener at det ikke ville vært det samme å jobbe på Horten Kino uten Arild der som fast gjest. Det er veldig morsomt med gjester som ser film hos oss uke etter uke, hele året rundt, og som er så dedikerte til kinoen. Arild er veldig hyggelig, sprer glede blant de ansatte, og er glad i å snakke om og diskutere film.

 

Årets kino 2016:

Ålesunds kinoene ble kåret til årets kino, den aller gjeveste prisen som deles ut på Nordisk Film Kino Awards, og det er ikke lite jobb som ligger bak de resultatene avdelingen årets kino har levert i 2016. Årets kino leverer rekordbesøk, og rekordoverskudd i 2016. Den innsatsen som er lagt ned av kinosjefen og hennes medarbeidere har vært formidabel. Avdelingen har gjennomført mange flotte arrangementer for sine gjester, og er en aktør i lokalsamfunnet som stikker seg frem i radio og andre medier med jevne mellomrom. Kinoen har også jobbet beinhardt med å verve en stor andel av sine gjester inn i fordelsprogrammet Kinopluss.

 

Annonse
Skroll til toppen