Annonse
4DX Ringen kino

Slik er 4DX-opplevelsen

Vi var tilstede på Ringen kino i Oslo på den aller første 4DX-pressevisnignen her til lands, for å oppleve premiereklare «Kong: Skull Island». Administrerende direktør i Nordisk Film Kino Jannicke Haugen introduserte visningen, og kunne fortelle om den omfattende ombyggingen av sal 2, hvor utstyr og materialer ankom i hele 5 containere.

44.jpg

I tiden fremover vil kinoen blant annet vise følgende filmer i 4DX: «Power Rangers», «Fast & Furious 8», «Ghost in the Shell», «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge», «Guardians of the Galaxy 2», «Boss Baby» og «Baywatch», i tillegg til «Logan: The Wolverine», som allerede har gått opp.

Les også: Store forventninger til 4DX

4DX er designet for å forsterke filmopplevelsen og følelsen av å være tilstede i handlingen gjennom fysiske effekter. På «Kong: Skull Island» fikk vi blant annet oppleve å fly med helikopter gjennom en regnstorm, hvor det ristet og gynget heftig og vinden blåste kraftig i hår og ansikt, samtidig som det lynte og tordnet vilt. Når det høljregnet i Bangkok, traff de første dråpene publikum i salen. Når heftige kamper utspant seg til vanns, ble vi splashet i ansiktet og mystiske ting strøk seg langs beina våre. Når skuddene haglet, kjente vi luften av kulene som smalt forbi.

44444.jpg

PS: Vannet kan skrus av om ønskelig.

Annonse
Skroll til toppen