Annonse
Grimstad kulturhus

Gradvis oppgradering av Grimstad kulturhus

I Grimstad har man lenge ønsket å oppgradere salene. Nylig fikk man nye seter i storsalen, Catilina og nå står Vesle Hallvard for tur. Målet er at oppgraderingen av salen skal være ferdig til åpningen av Kortfilmfestivalen i juni.

Det skal bygges et nytt amfi som løftes og lerretet skal trekkes litt frem slik at man får et bedre og bredere lerret. Det skal bli bedre akustisk demping med parkett på gulvet. Setene blir byttet ut slik at det nå blir en luksussal med skinnstoler og bord med integrert koppholder i bordene. Bakerst blir det sofaer, levert av Skeie.

Neste fase vil være salen Pan. Her ønsker man å bygge ut – lage tilbygg og bygge scene. Da vil man få en kombinert sal for kino, teater og små konserter på 100-120 plasser. Her vil man få god akustikk som kan organiseres i forhold til hva slags arrangement man har. Sannsynligvis går man i gang med dette neste år.

Rolf Meyer Tallaksen sier til Film & Kino at han også på sikt ønsker at man skal lage en ny inngang og foajeområdet slik at kulturhuset blir mer synlig fra veien. Man ønsker også på sikt å utbedre storsalen Catilina ytterligere.

Annonse
Skroll til toppen