Annonse
Dwayne Johnsen, Zac Efron og Baywatch-gjengen

Dag 2: CinemaCon

Bildet: Dwayne Johnsen, Zac Efron og Baywatch-gjengen på Paramount-presentasjonen

Film & Kinos avdelingsdirektør Jørgen Stensland er på plass i Sin City for 2017-utgaven av verdens største kinomesse, CinemaCon (27.03. – 30.03.2017). Her rapporterer han om høydepunkter fra dag 2 av konferansen.

Se også: Oppsummmering av Dag 1 på CinemaCon

 

Keynote: John Fithian

John Fithian, president og CEO i NATO ønsket velkommen til det syvende CinemaCon og la vekt på at NATO vil støtte kinoopplevelsen på alle måter. Han summerte opp det gode kinoåret 2016 og snakket om økende nasjonalisme og globalisering.

Les oppsummering her

 

VR og IMAX-demonstrasjon

Virtual Reality har en sterk tilstedeværelse på årets CinemaCon, blant annet med demonstrasjonen «The Mummy Zero Gravity VR Experience», sponset av IMAX.

Les oppsummering her

 

Stx.jpg

Studio-presentasjon: STX

Stjernespekket gjennomgang av kommende filmer som «Valerian» og «Bad Moms Christmas».

Les oppsummering her

 

Studio-presentasjon: Paramount

Det var stjernetungt også på Paramount Pictures sin gjennomgang, med både Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Matt Damon og George Clooney tilstede, i tillegg til Al Gore som gjorde en overraskende gjesteopptreden. Han snakket om kinoens påvirkningsmakt og presenterte oppfølgeren «An Inconvenient Sequel – Truth to Power». Ellers ble de kommene titlene «Baywatch», «Annihilation», «Suburbicon», «Downsizing» og «Transformers: The Last Knight» presentert. I forbindelse med sistnevnte kunne Michael Bay fortelle at dette sannsynligvis blir hans siste Transformers-film, og at han gjerne vil kjempe for å holde 3D i live.

 

Warner.jpg

Studio-presentasjon: Disney

Årets gjennom gang fra Walt Disney Studios var relativt kort, da fokuset var på spesialvisningen av den nye Pirates-filmen. Den største nyheten var at «Wreck It Ralph» («Rive-Rolf») får en oppfølger titulert «Ralph Breaks the Internet».

 

Annonse
Skroll til toppen