Annonse
Luc Besson og Cara Delvigne på STX-presentasjonen

Studio-presentasjon: STX

Bildet: Luc Besson og Cara Delivigne, CinemaCon

Det unge «studioet» STX startet presentasjonen med filmen «The Circle» med Emma Watson og Tom Hanks. Den dystopiske fremtidsfortellingen dreide seg rundt innsyn og alt vi deler på sosiale medier. Filmen har USA-premiere 28. april.

CEO Adam Fogelsen presenterte også klipp fra Aaron Sorkins «Molly’s  Game», hvor Jessica Chastain spiller en ung kvinne som blir pokersjef på private pokerlag. Visstnok de mest pengesterke  pokerspillene noensinne.

Kanskje mest  interessant var presentasjonen av Luc Bessons film «Valerian», basert på den klassiske fransk tegneserien som blant annet har influert «Star Wars». «Valerian» har Cara Delivigne og Dane DeHaan i hovedrollene og i følge Fogelson er den i klasse med Bessons «Nikita» og «Lucy».

Regissøren Pete Berg og Mark Wahlberg var også på plass for å snakke om «Mile 22». Filmen har foreløpig inge klipp å vise, men vil bli et actionfylt eventyr, fortalte de to kjente samarbeidspartnerne.

Til slutt introduserte Fogelsen Mila Kunis som returnerer e med de andre jentene i «Bad Moms Christmas». Den forrige filmen ble den høyest inntjenende voksenkomedien i fjor og Fogelsen ønsket å smi mens jernet var varmt. Mer galskap følger sikkert

For å summere opp har STX en imponerende pipeline til å være et så ungt selskap og Fogelsen fikk skryt av flere av de etablerte stjernene.

 

Annonse
Skroll til toppen