Annonse
Steve Carrell snakker om Grusomme meg på CinemaCon 2017

Studio-presentasjon: Universal

Universal startet sin presentasjon under CinemaCon med en første titt på «Grusomme meg 3», med Steve Carell og Chris Melandandri, grunnleggeren av Universals animasjonsavdeling. Carell snakket om å gi stemme til animerte karakterer og snakket opp Gru (som han selv gir stemme til).

Deretter fikk vi presentert den nye monsterfilmen «Mummy». Her var regisssør Alex Kurtman og hovedrolleinnhaver og mumie Sofia Boutella tilstede. Filmens store stjerne Tom Cruise var ikke til stede, men skuespillerne fortalte om at han som vanlig fikk dem med på å gjøre stuntene selv.

SE OGSÅ: VR med IMAX i «Mummy»-demonstrasjon

Deretter ble filmen «Girls Trip» presentert med skuespillerne Queen Latifah, Regina Hall, Jada Pinkett Smith og Tiffany Haddish. Filmen handler om en jentegjeng som drar på ferie til New Orleans der ting ikke går helt som de hadde tenkt. Filmen ligner litt i form og stil på «Bridesmaids».

Til slutt var det klart for presentasjonen av den siste filmen i «Fast and The Furious»-installasjonen. «The Fate of The Furious», som på norsk går under tittelen «Fast & Furious 8», er spunnet over samme lest som tidligere og blir nok sikkert en stor film som de andre. Vin Diesel ledet diskusjonen med skuespillerne Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell, Charlize Theron og director F. Gary Gray. Hele evenementet ble avsluttet med den første offentlige visningen noensinne av filmen. En gledelig overraskelse for tilskuerne, da den ikke sto i programmet på forhånd. Universal valgte å ha lange modererte samtaler på scenen, istedenfor mange korte med mye trailere.

SE OGSÅ: Oppsummering av Dag 1 og Dag 2 på CinemaCon

Annonse
Skroll til toppen