Annonse
David Leitch og Charlize Theron snakker Atomic Blonde på CinemaCon

Studio-presentasjon: Focus

Bildet: David Leitch og Charlize Theron snakker om «Atomic Blonde» – CinemaCon

Til lunsj på onsdag fikk Focus Features presentere seg for deltakerne på dag 3 av CinemaCon 2017.

Dette lille selskapet har tidligere kommet med prisvinnende kvalitetsfilmer som «Dallas Buyers Club», «Tinker, Tailor, Soldier, Spy» og «Lost in Translation». Også i år har de mye spennende på programmet.

IMG_0591 (002).JPG

Min favoritt «Darkest Hour», som jeg tipper blir en Oscarfavoritt neste år er filmen om krigens første dager i Storbritannia med Gary Oldman som Winston Churchill. Det er nok ikke uten grunn at det på posteren står: Gary Oldman er Winston Churchill. Denne kommer på kino i USA i november 2017. Gary Oldman ble intervjuet fra scenen (bildet). Det gjorde også Naomi Watts som spiller i thrilleren «The Book of Henry», med USA-premiere 16 juni.

Sofia Coppolas nye film «The Beguiled» finner sted under borgerkrigen i USA, hvor vi møter Colin Farrel som såret nordstatssoldat. Nicole Kidman og Kirsten Dunst spiller også sentrale roller. På amerikanske kinoer juni 2017.

Charlize Theron var også på plass for å presentere den kommende filmen «Atomic Blonde», en actionfyllt spenningsfilm som handler om en MI6-agent og er basert på en tegneserie. James Mccavoy og John Goodman står også på rollelisten og lansering i USA er satt til 28. juli 2017.

«Viktoria and Abdul» ble også presentert, en film som tar for seg vennskapet mellom Dronning Victoria og en indisk «footman». Her får Dame Judy Dench spille dronning igjen og planlagt premiere er i september.

SE OGSÅ: Oppsummering av Dag 1 og Dag 2 på CinemaCon

Annonse
Skroll til toppen