Annonse
Gjengen fra Justice League på CinemaCon

Studio-presentasjon: Warner

Bildet: Gjengen fra Justice League på CinemaCon

Siste studiopresentasjon på onsdag 29. mars var Warner Bros. Pictures, som hadde et rikholdig program og ditto stjernefaktor.

Christopher Nolan presentere sitt nye krigsdrama «Dunkirk» om den dramatiske evakueringen av den britiske arme i begynnelsen av andre verdenskrig, med blant annet Tom Hardy på rollelisten. De britiske troppene ble presset tilbake mot havet og hadde det ikke vært for den store innsatsen til RAF (The Royal Air Force) og militære og private båter hadde man kanskje hatt annen utgang på krigen. Tom Hardy er blant de som spiller i Nolans siste film.

Nolan benyttet også sjansen til å si at hans filmer ALDRI skulle på premium VOD til stor jubel fra salen.

Deretter presenterte Warner sine to nye skrekkfilmer, «Annabelle 2» og «IT», basert på Stephen Kings grøsserroman, og «Unforgettable», en «Farlig begjær»-aktig film med Katherine Heigl og Rosario Dawson i hovedrollene.

Deretter ble to komedier presentert. Ed Helm var tilstede for å snakke om «Bastards» pg vitset om at han aldri hadde vært i Vegas før (vi husker jo alle «Hangover»…). Filmen handler om to voksne brødre som finner ut at moren levde et utsvevende liv på 1970-tallet og reiser ut i verden for å oppdrive faren sin. Den andre komedien «The House», med Will Ferrel og Amy Pohler, handler om to foreldre som må lage private pokerselskaper i forstaden for å finansiere datterens collegeopphold.

8.jpg

Så kom Charlie Hunnam på scenen, tøffingen fra «Sons of Anarchy» som nå er med i Guy Ritchies kommende King Arthur-film (bildet over), der unge Arthur vokser opp som foreldreløs i London og lærer og slåss mot sin Nemesis Vortigeren, spilt av Jude Law.

Dennis Villeneuve og Jared Leto entret deretter scenen for å snakke om «Blade Runner 2049». Denne ble tidligere også presentert under Sonys sleet, med Ryan Gosling tilstede. De kunne fortelle om at de har forsøkt å beholde stilen og karakterene fra den første filmenr, men at de også har gjort noen stilistiske grep. Harrison Ford er tilbake og hovedrollen spilles av Gosling.

Så beskrev de kort den nye Lego-filmen og Ninjago-filmen før det til slutt var DC Comics sin tur. De presenterte først den nye Aquaman, spilt av Jason Momoa og regissert av James Wan. Innspillingen av denne begynner i disse dager i Australia. Så ankommer Zack Snyder, Henry Cavill, Ben Affleck, Momoa, Ezra Miller og Ray Fisher scenen. Altså The Flash, Supermann, Batman, Aquaman, regissør og Cyborg. Disse er alle med i den nye «Justice League» filmen. Også «Wonder Woman», hvis premiere ikke er så langt unna, ble presentert med noen trailere.

 

Annonse
Skroll til toppen