Annonse
Kinogaven - gavekort på kino

Gi en opplevelse i sommergave og konfimantgave

Mai er en stor konfirmasjonsperiode og sommeren er tiden for avslutningsgaver – en god anledning til å minne om kinogavekort.

Kinogavekort er en fin oppmerksomhet til konfirmanten, og i juni er det mange lærere og barnehageansatte som får en velfortjent sommergave fra foreldregruppen. Mange ansatte får også en en sommerhilsen fra bedriften sin. Vi synes at et kinogavekort er en utmerket gave også i en slik anledning.

kinogaven.no kan publikum velge hvilken kino de ønsker å kjøpe billetter til, for så å bli sendt direkte til kinoens gavekortsalg på nett eller til en kjøpsløsning hos Filmweb. Dersom kinoen har den siste løsningen, blir det sendt en e-post til den adressen kinoen har oppgitt som mottaker, og kinoen må deretter effektuere bestillingen (sende ut gavekortene).

Minner alle om at det er laget nytt matieriale til Kinogaven, som kan lastes ned fra kinokampanje.no. Her finner dere blant annet digitale plakater, bilder og ulike videofiler, inkludert en som er tilbasset Facebook-bruk.

Kinobilletter er populært å gi og populært å få. Liten gave, stor opplevelse!

kino4.jpg

Annonse
Skroll til toppen