Annonse
Baywatch-førpremiere i Bergen

Bergen kinos Baywatch-førpremiere var noe utenom det vanlige

I det nasjonale svømmeanlegget AdO arena ble det slått opp stort kinolerret, Bergen kinos største fra KP1, og lagt ut 200 baderinger med nakkestøtte, og vipps var det duket for en ganske så spesiell kinoopplevelse, en slags swim in-kino.

Publikum kunne se filmen både fra vannet, i badering, eller tørt og godt fra tribunen. De oppblåsbare plassene hadde 16-årsgrense, mens tribunen hade 12-årsgrense. Det ble to dager med magiske førpremierer og stor suksess, med fire forestillinger hvorav den siste ble utsolgt (500 billetter).

Stemningslys og surroundlyd var også på plass, en massiv rigg innleid fra Bright Norge. Innsiden av svømmeanlegget, som er et glassbygg, ble tapet opp med papp og presenning, for å skape best mulig lysforhold for projeksjonen. En Barco DP 3000 ble benyttet.

 

Utevisning på festningen

Baywatch-førpremieren er ikke det eneste stuntet utenfor kinobygget Bergen kino har gjort i år. For noen uker siden arrangerte de også visning av «Alien: Covenant» på Bergenhus festning, og til høsten igjen skal det vises film på Fløien, nærmere bestemt i høstferien.

Festningen.jpg

Annonse
Skroll til toppen